Annons:

Sök

Annons:

Kronstrand uttagen till läger med U19-landslaget

Vilgot Kronstrand, här i Vimmerby IBK-dressen, tar plats i U19-landslagets trupp som ska på läger på Bosön i maj. Foto: Ossian Mathiasson

Kronstrand uttagen till läger med U19-landslaget

U19-landslagets sista samling inför sommaren blir ett fyra dagar långt läger på Bosön. Vilgot Kronstrand, talangen med Vimmerby IBK som moderklubb, är uttagen till lägret.

Annons:

Mellan 16 och 19 maj samlas U19-herrarna för ett läger på Bosön. Utöver två träningsmatcher väntar mycket fokus på fysträning. Målet är hjälpa spelarnas utveckling inför det VM-år som väntar till nästa säsong. 

”Vi upplever att fokus ofta legat på kondition och det är det man pratar om. Vi skulle vilja hjälpa spelarna bredda den bilden lite. Vi vill ha starka, rörliga och explosiva spelare när vi ska spela VM. Vi kommer inte testa dem på kondition utan vi kommer testa dem på lite andra saker för att bredda spelarnas bild över vad som krävs och på så sätt hjälpa dem att ta tillvara på den sista försäsongsträningen innan vi går mot ett VM-år”, säger Jonatan Brolin, förbundskapten U19-herrlandslaget, i ett pressmeddelande. 

Vimmerby IBK-produkten Vilgot Kronstrand, som numera tillhör Hovslätts IK, kommer från en lyckad säsong som innebär spel i klubbens HJ18-lag och allsvenska lag. Han gjorde 39 poäng i HJ18 och elva poäng i allsvenskan. Nu är han en av de kallade spelarna till lägret på Bosön.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: