Annons:

Sök

Annons:

Jakobsson:

Sverigedemokraten Anneli Jakobsson. Foto: Simon Henriksson

Jakobsson: "Ska vi klä oss som Adam och Eva?"

Vi har nu lämnat 2020 bakom oss, ett år som inte varit likt något annat år, då vi fick en pandemi i mars månad och som var kvar resten av året.

Annons:

Det gavs restriktioner om hur många personer som ska vistas tillsammans, vi höll avstånd i affärer och restauranger, ingen alkoholservering efter ett visst klockslag och när vi var framme i december stramades det åt ytterligare då vi bara skulle umgås med de närmaste och helst inte åka och fira jul med personer man inte umgås med så ofta.

De flesta av oss respekterade detta men de personer som bestämde restriktionerna bröt mot dem då de gick till gallerior och till och med åkte till Kanarieöarna för att fira jul med sln släkt. Hur kan man fodra att vi ska respektera de restriktioner som ges när högste personen för MSB eller vår statsminister inte gör det? Jo vi gör det för att inte bli smittade och för att skydda andra.

*

Det är en åtgärd som är nödvändigt nu under pandemin. Vi har iallafall lämnat 2020 och hoppas att pandemin snart är ett minne blott så 2021 blir ljusare med lättade restriktioner men knappt har året börjat så sprängs brevlådor, raketer skjuts mot bilar och bussar, och i Jönköping skjuts raket mot en ledarhund som var ute och gick med sin synskadade husse enligt SVT.

Det här har resulterat i att hunden inte törs gå ut längre och kan således inte utöva sitt yrke den är utbildad för. Tiden går fort och 1 april föreslås det att det ska införas en klädskatt. Man skulle kunna tro att det är ett för tidigt aprilskämt men tyvärr är det inte det då vi beskattas på precis allting.

Vad ska man göra när kläderna är utslitna och man inte har råd att köpa nytt. Ska vi klä oss som Adam och Eva i lustgården, iklädda endast ett fikonlöv men då blir det väl skatt på fikonlövet också. 

Anneli och Kjell Jakobsson, Storebro 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: