Annons:

Sök

Annons:

SMÅLAND: Kvinna avliden efter brand i rullstol

En kvinna har avlidit efter att hon av okänd anledning börjat brinna när hon satt i en rullstol utanför ett äldreboende i Gislaveds kommun. Foto: Ossian Mathiasson

SMÅLAND: Kvinna avliden efter brand i rullstol

En kvinna i 75-årsåldern har avlidit efter en brand i en rullstol i Smålandsstenar utanför Gislaved. 

Annons:

Det var på onsdagsförmiddagen som polis, räddningstjänst och ambulans fick larm om en brand vid ett äldreboende i Smålandsstenar. Enligt Aftonbladet befann sig kvinnan utomhus i en rullstol i närheten av äldreboendet när branden började. 

Kvinnan anträffades svårt skadad och avled därefter av sina skador. Anhöriga har underättats. Polisens kriminaltekniker har varit på platsen och genomfört en brottsplatsundersökning för att ta reda på vad som har orsakat branden.

"Brottsplatsundersökningen har stärkt den tidigare bilden, att kvinnan inte verkar ha utsatts för något brott. Allt tyder på att branden är en olyckshändelse. Det har framkommit att kvinnan var rökare och brukade sitta på den här platsen och röka dagligen i sin rullstol. Det är sannolikt att cigarettrökningen har ett samband med att branden uppstod", skriver polisen på sin hemsida.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: