Annons:

Sök

Annons:

UPPGIFTER: DJURSDALABOR KAN HA STOPPAT INBROTTSTJUVAR

Här går polisen igenom bilen i Djursdala. Foto: Privat

UPPGIFTER: DJURSDALABOR KAN HA STOPPAT INBROTTSTJUVAR

Kanske är stöldvågen i Vimmerby kommun nära en lösning? I kväll har polisen, enligt uppgifter till oss, gripit två personer i Djursdala.

Annons:

På måndagskvällen stoppade några privatpersoner en bil i Djursdala. Polis tillkallades och bilen genomsöktes grundligt. Enligt uppgifter ska de två personerna som färdades i bilen ha fått följa med polisen.

Sent på lördagen skedde flera inbrott i Djursdala och den senaste tiden har en rad inbrott inträffat i kommunen. Det ska ha funnits misstanke om att den här bilen kan ha med inbrotten att göra.

Tidigare på måndagskvällen, innan gripandet, ska det ha varit aktivitet i Djursdala, där bybor fattade misstanke om den här bilen. Polisen ska efter gripandet ha tagit bilen i beslag. Dessa uppgifter kan polisen dock inte bekräfta på måndagskvällen.

– Vi har stoppat en bil för en fordonskontroll. Vi har utfärdat böter för trafikbrott i och med att fordonet var obesiktigat, säger Rickard Lundkvist, vid polisens ledningscentral i Malmö. 

Inre befäl i Kalmar län har på måndagskvällen däremot inte några uppgifter att lämna om ärendet.

Bilen som stannades i Djursdala ägs av en person hemmahörandes i Södermanland, som tidigare är dömd för liknande brottslighet.

Vi hoppas kunna återkomma med mer information i ärendet i morgon.

Simon Henriksson
Micael Rundberg

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: