Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Ännu en grov misshandel i Hultsfred - en person anhölls

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Ännu en grov misshandel i Hultsfred - en person anhölls

Under förra veckan anmäldes flera misshandlar i Hultsfred. På fredagen var det dags igen då en person anhölls misstänkt för att ha misshandlat en pojke grovt. Polisen tror att den senaste misshandeln kan höra samman med de tidigare.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det var vid 15-tiden i fredags som polisen fick larm om en pågående misshandel i skogen mellan Granitvägen och Hagadal i Hultsfred.

Enligt anmälan ska en pojke mellan 15 och 18 år ha blivit misshandlad med ett tillhygge av en jämngammal pojke. Målsäganden ådrog sig flera skador och blödde bland annat från huvudet. Skadorna ska dock inte ha varit allvarliga.

– I och med att misshandeln skedde med ett tillhygge så rubriceras den som grov, berättar Robert Loeffel, presstalesperson vid polisregion Syd.

Ytterligare två misstänkta

Ytterligare två personer misstänks för brott i samband med händelsen. Även de är i samma ålder och ska ha sparkat målsäganden när han låg ner.

Anmälningar om olaga hot samt övergrepp i rättssak är också upprättade. Detta med orsak av att målsäganden ska ha blivit hotad med tillhygget samt att de tre ska ha ”gjort klart” för pojken att det skulle bli värre för honom om han kontaktade polisen.

Anhölls men släpptes

Under helgen greps och anhölls en pojke misstänkt för misshandeln. Han släpptes senare, men är fortsatt misstänkt.

Polisen tror att fredagens misshandel kan höra samman med liknande händelser som inträffade i Hultsfred tidigare i förra veckan.

Samtliga inblandande i den senaste händelsen är hemmahörande i Hultsfreds kommun.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: