Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Publikrekord för Pumpen – mycket på gång i vår:

Pumpen hade publikrekord nyligen och har fortfarande mycket på gång. Foto: Arkivbild

Publikrekord för Pumpen – mycket på gång i vår: "Kör all in"

Förra helgen var både Sofie Svensson & Dom Där samt Elov & Beny på Pumpen i Södra Vi. Det blev total succé med utsålda konserter.
– Vi hade en bra magkänsla, säger Lena Josefsson, från arrangören. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Restriktionerna är borta och suget på att gå ut verkar stort. Åtminstone om man tittar på hur pass lyckat Pumpens evenemang blev i lördags. 

Cirka 1 300 gäster besökte Pumpen i Södra Vi. Succé och publikrekord beskriver Pumpen själva förra lördagens begivenheter.

– Vi hade en bra magkänsla över att konserten skulle gå riktigt bra. Vi kunde se det på försököpsstatistiken som gick rakt upp. Det blev en riktig toppenkväll och ett otroligt lugnt och fint arrangemang, säger Lena Josefsson.

Hur var det att få lapp på luckan efter den osäkra tid som varit?

– Det var jätteroligt att se så många besöka oss. Det finns ett oerhört stort intresse för att gå på våra konserter och många kom långväga ifrån. Alla var verkligen sugna på att komma ut. 

Markoolio och Myra Granberg

Pumpen kommer nu fortsätta med konserter hela våren. Den 26 mars kommer Farbror Fläsk med Markoolio som gästartist och på påskdagen kommer Myra Granberg till Pumpen.

– Vi har två konserter till nu på Pumpen i vår. Det blir också en 50-talsfest med The Boppers. I maj blir det en konsert till, men där har vi inte släppt artisten ännu. 

Örsåsa Loge öppnar också på valborgsmässoafton.

– Vi ser väldigt ljust på framtiden och på våra arrangemang. Framför allt när det gäller konserterna. Vi är lite mer osäkra på danserna, men nu kör vi all in.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: