Annons:

Sök

Annons:

Förvånad vinnare av Vimmerby Handels pris

Länstidningen Norr/Vimmerby Tidnings och Vimmerby Handels Michael Karlsson fick Vimmerby Handels pris på Vimmerbygalan. Foto: Linus Johansson

Förvånad vinnare av Vimmerby Handels pris

Vimmerby Handels pris gick till Vimmerby Handels Michael Karlsson. Karlsson skulle själv dela ut priset – men nomineringen byttes ut och Karlsson blev minst sagt förvånad när han insåg att han själv var årets vinnare.

Annons:

Michael Karlsson är annonssäljare på Länstidningen Norr/Vimmerby Tidning i grunden, men sitter även med i Svensk Handels styrelse och är ansvarig för de evenemang som arrangeras på torget. I vanlig ordning skulle Karlsson i år dela ut Vimmerby Handels pris – men på scenen bytte Marcus Alsér ut Michael Karlssons nominering. Och sällan har en pristagare blivit mer överrumplad som Karlsson blev när han insåg att det var han själv som fått utmärkelsen. 

– Det här fanns inte på världskartan. Jag blev lite rörd, kände jag... och stolt. En aktivitet som jag är extra stolt över är vår insamling mot cancer som drog in 100 000 kronor på en vecka. Jag har säkert gjort dåliga saker också, men hellre att det händer något än att inget händer.

 
 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: