Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Butikschef i Vimmerby fick hedrande utmärkelse:

Peter Magnusson, butikschef på Erikshjälpen i Vimmerby, har fått utmärkelsen årets ledare inom företaget. Foto: Arkivbild

Butikschef i Vimmerby fick hedrande utmärkelse: "Fint pris"

Peter Magnusson, butikschef på Erikshjälpen Second Hand i Vimmerby, har utsetts till årets ledare inom företagsorganisationen. 

– Det får man motta med stor ödmjukhet och samtidigt vara stolt för att man får en sådan hedrande utmärkelse, säger han till vår tidning.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Erikshjälpen Second Hand arrangerar varje år ledarforum då alla butikers chefer och personal på central nivå träffas i två dagar. Årets ledarforum hölls i Huskvarna och flera utmärkelser delades ut.

Peter Magnusson, butikschef på Erikshjälpen Second Hand i Vimmerby, var en av de nominerade till årets ledare och han fick priset. 

– Det är ett stort och fint pris så det får man vara tacksam och glad för. Det är ett bevis på att man gör något rätt, säger Peter Magnusson.

Så lyder motiveringen: ”Peter är en ledare som agerar men ofta i det tysta. Han skapar och inger förtroende och engagemang bland både medarbetare och kollegor. Peter har alltid tid för att stötta i hela organisationen om så behövs. Han har bland annat stöttat som regionchef i perioder, varit behjälplig i ett flertal butiker och delar gärna med sig av sina erfarenheter i utbildningar inom Erikshjälpen Second Hand. Peter är en uppskattad ledare och förebild inom hela Erikshjälpen Second Hand”. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: