Annons:

Sök

Annons:

VTK hyllades för sitt sociala engagemang: ”Jag känner stolthet”

Bengt Westrin, som representerar VTK, tillsammans med utdelarna Lotta Törnered, Cissi Hammar och Thorbjörn Homann. Foto: Linus Johansson

VTK hyllades för sitt sociala engagemang: ”Jag känner stolthet”

Vimmerby Tennisklubb fick ta emot priset för årets sociala engagemang 2017 på kvällens Vimmerbygala.
– Det känns riktigt kul att få gå fram och ta emot det här priset. Jag känner stolthet, säger Bengt Westrin, ordförande i Vimmerby TK.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

”Vimmerby Tennisklubb har visat ett stort socialt engagemang genom att på ett mycket varmt och välkommande sätt öppna upp sin verksamhet. Genom bra handledning och stöttning under en längre period har de gett en person möjligheten att utvecklas inom tennisklubbens verksamhet. Personen har även blivit en bra resurs för klubben och är idag en betydelsefull medarbetare. Genom att ta emot och visa hur det är att ha en anställning i Sverige och integrera honom i svenskt arbetsliv har de visat stort socialt ansvar och mod”, står det i motiveringen.

”Känns varmt i hjärtat”

Ordföranden Bengt Westrin uttrycker stolthet över föreningens arbete.

– Jag är väldigt glad och vill uttrycka min stolthet över föreningen och vårt sätt att arbeta på, säger Bengt Westrin.
Personen som jobbar hos tennisklubben heter Reza Ghorban Ali och kommer från Afghanistan.

– När han kom till oss för ett drygt år sedan kunde han i princip bara säga ”hej” på svenska. Vi har tagit hand om honom på ett fint sätt och nu kan vi föra ett samtal med honom. Det känns så varmt i hjärtat.

Arbetsmotiverad

Det är nu klart att samarbetet med arbetsförmedlingen fortsätter och att Reza Ghorban Ali kommer att jobba för Vimmerby Tennisklubb i ytterligare ett år.

– Reza är verkligen arbetsmotiverad och vi hoppas att han ska utvecklas ännu mer hos oss. Vi kan ge honom en allsidighet som är jättebra, säger Bengt Westrin.

Priset delades ut av Lotta Törnered, Cissi Hammar och Thorbjörn Homann.

Fakta

Motivering, Årets sociala engagemang 2017:

”Vimmerby Tennisklubb har visat ett stort socialt engagemang genom att på ett mycket varmt och välkommande sätt öppna upp sin verksamhet. Genom bra handledning och stöttning under en längre period har de gett en person möjligheten att utvecklas inom tennisklubbens verksamhet. Personen har även blivit en bra resurs för klubben och är idag en betydelsefull medarbetare. Genom att ta emot och visa hur det är att ha en anställning i Sverige och integrera honom i svenskt arbetsliv har de visat stort socialt ansvar och mod”.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: