Annons:

Sök

Annons:

Trion säljer posters – skänker stor del av intäkterna till Musikhjälpen

Sebastian Ekberg, Daniel Nestor och Malin Svensson säljer posters till förmån för Musikhjälpen. Foto: Privat

Trion säljer posters – skänker stor del av intäkterna till Musikhjälpen

I dag påbörjas årets upplaga av Musikhjälpen. Arbetskamraterna Daniel Nestor, Sebastian Ekberg och Malin Svensson kommer att sälja posters till förmån för insamlingen.

Annons:

Emma Blixts insamling ”Astrid Lindgrens Vimmerby” samlade in cirka 125 000 kronor förra året. I år får den lokala bössan extra draghjälp av Roxx-medarbetarna Daniel Nestor, Sebastian Ekberg och Malin Svensson som säljer posters till förmån för insamlingen. 80 procent av intäkterna går dirket till Musikhjälpen.

– Idén kom under förra året när Emma körde igång Vimmerbybössan och sedan dess har vi spunnit på idén under året. Postersena är från våra resor och runtomkring Vimmerby. Alla tycker att det Emma har gjort är fantastiskt bra och vi vill vara med och stödja.

Bland bilderna som går att köpa finns flera motiv från kommunen.

– Än så länge verkar min skogsbild i Alstaskogarna mest populär, men jag tror även att ”Vimmerby by night” kan bli poppis och bilden med ”Pratar inte med hat i munnen”. Vi har sålt ett tiotal hittills och hoppas att det blir mer framöver. Tanken är att fylla på med bilder från kommunen till nästa år, men just nu är det inte riktigt fotoväder.

Här kan du stödja insamlingen och se vilka posters som finns att köpa.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: