Annons:

Sök

Annons:

ÄNNU EN PERSON I LÄNET AVLIDEN I COVID-19

Region Kalmar redovisar hela 29 nya fall av covid-19 i dag. Foto: MostPhotos

ÄNNU EN PERSON I LÄNET AVLIDEN I COVID-19

Ytterligare en person har avlidit i covid-19 – och rekordmånga bekräftade nya fall. Det är det dystra innehållet i Region Kalmars dagliga coronauppdatering. 

Annons:

Efter dagens uppdatering från Region Kalmar har nu 26 personer från länet avlidit på länets sjukhus. Det är en mer jämfört med i går, men som vi tidigare berättat utgör dödsfallen på sjukhusen en mindre del av det totala dödsantalet i länet.

Samtidigt har 197 skrivit ut från sjukhusen och det är sex fler än i går. I dag vårdas 19 covidpatienter på sjukhusen och fyra får intensivvård. Utöver det har Region Kalmar en patient från ett annat län.

Västervik över 60 fall

Det totala antalet fall i Kalmar uppgår till 533 och det är cirka tio procent av de som testats som visat sig vara smittade. Antalet tester är uppe i 5 561.

Antalet fall ökade med hela 29 stycken jämfört med torsdagen – någon sådan ökning har undertecknad veterligen aldrig noterats i länet för ett enstaka dygn.

Västervik har sex nya fall och är nu uppe i 60. Hultsfred ligger kvar på 17 och Vimmerby är under tio. Oskarshamn ligger på 30 fall, ett fler än i går.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: