Annons:

Sök

Annons:

Två nya covid-19-fall i länet – flera personer utskrivna från sjukhusen

Region Kalmar rapporterar om två nya bekräftade coronafall i Kalmar län. Foto: MostPhotos

Två nya covid-19-fall i länet – flera personer utskrivna från sjukhusen

Tisdagens covid-19-rapport från Region Kalmar redovisar två nya coronafall i Kalmar län. Under det senaste dygnet har fyra personer blivit utskrivna från sjukhusen. 

Annons:

När Region Kalmar uppdaterade den senaste statistiken i dag har Kalmar län 622 fall av covid-19, två fler i jämförelse med gårdagens rapport. Det är 7 328 prover som har analyserats av regionen, en ökning med 110 stycken jämfört med måndagen. 

Västerviks kommun har strax över 80 bekräftade coronafall, närmare bestämt 81 stycken, medan Hultsfreds kommun ligger kvar på 17 fall. Vimmerby kommun har under tio bekräftade fall och det innebär att ingen siffra redovisas. 

Flera har lämnat sjukhusen

Antalet positiva självtest har under det senaste dygnet gått från 67 till 68 stycken. Av 1 938 beställda självtest i 1777 har 1 061 så här långt analyserats och det är alltså 68 personer som har bekräftad covid-19-smitta. 

Under det senaste dygnet har fyra personer blivit utskrivna från sjukhusen, totalt 224 stycken.  Det är nio patienter som vårdas på sjukhus där en person får intensivvård med respirator. 

Det är alltjämt 31 personer, folkbokförda i Kalmar län, som har avlidit till följd av covid-19 på länets sjukhus. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: