Annons:

Sök

Annons:

TRE NYA FALL AV COVID-19 – SAMTLIGA I VÄSTERVIK

Tre nya bekräftade fall finns i länet, samtliga i Västervik. Foto: MostPhotos

TRE NYA FALL AV COVID-19 – SAMTLIGA I VÄSTERVIK

Region Kalmars dagliga rapportering av covid-19-läget visar att ytterligare tre personer har konstaterats med bekräftad covid-19 det senaste dygnet. Samtliga finns i Västerviks kommun.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

De senaste dagarna har antalet smittade varit oförändrat i Kalmar län. Men i går redovisade regionen att ytterligare en person bekräftats smittad med covid-19. I dag handlar det om tre, två självtest och en inom regionens provtagning.

641 personer är bekräftat smittade av covid-19 i Kalmar län när det gäller regionens provtagning. Det är totalt 9 588 covid-19-prover som har analyserats av regionen, drygt 80 fler än i går.

Västerviks kommun har 99 sjukdomsfall (tre nya fall), Vimmerby kommun 33 fall och Hultsfreds kommun 24 fall. Kalmar har flest med 260 och grannkommunen Oskarshamn ligger på 64.

En utskriven

Totalt har 5 050 självtest beställts, cirka 100 fler än i går, och 3 850 av dem har analyserats. 131 har visat sig vara positiva, två mer än i går. 

Tre personer vårdas på sjukhus men ingen är i behov av intensivvård. Under det senaste dygnet har en person blivit utskriven från länets sjukhus, totalt handlar det om 236 stycken. 

Det är alltjämt 31 personer som har avlidit till följd av covid-19 på länets sjukhus.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: