Annons:

Sök

Annons:

HAGADALS ELÄNDE FORTSÄTTER – TVINGAS STÄNGA AKUT IGEN

Hagadals simhall hålls stängd under helgen då värmeväxlaren, som värmer upp duscharna, har gått sönder och läcker. Foto: Ossian Mathiasson

HAGADALS ELÄNDE FORTSÄTTER – TVINGAS STÄNGA AKUT IGEN

Ännu en gång på kort tid tvingas Hagadal simhall stänga akut. En vattenläcka har upptäckts och simhallen håller stängt över helgen till att börja med. 
– Det är lite oturligt för tillfället, säger Tommy Carlsson på kultur- och fritidsförvaltningen. 

Annons:

I början av förra veckan stängdes två bassänger i Hagadals simhall på grund av kakelsprickningar som nu har åtgärdats. 

Nu kommer nästa bakslag. En vattenläcka har upptäckts och simhallen tvingas stänga för att åtgärda problemet och det finns ingen prognos för när simhallen kan öppna igen.

– Det är en värmeväxlare som har gått sönder och läcker så vi får inget varmvatten till duscharna. Det var helt okej på morgonen men det gick sönder på eftermiddagen. Allt varmvatten kommer in genom den till anläggningen så vi kan inte värma upp duscharna, säger Tommy Carlsson och fortsätter: 

– Bassängerna påverkas inte men vi kan inte ha öppet när vi inte kan låta folk duscha. Det är bara kallvatten i duscharna.

Håller stängt över helgen

Carlsson berättar att simhallen är stängd från och med nu till måndag morgon till att börja med. Gymmet håller öppet som vanligt men det finns ingen möjlighet att använda duscharna på grund av vattenläckan. 

– Sedan får vi se hur vi löser det nästa vecka. Fredag eftermiddag gör det mycket knöligare. Vi har överlåtit arbetet till vår fastighetsförvaltare, Hultsfreds Bostäder, som sköter om våra fastigheter. Bollen ligger hos dem.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: