Annons:

Sök

Annons:

Fem länsbor vann en miljon – i samma dragning:

Fem personer i Kalmar län vann varsin miljon i lördagens Lottodragning. Foto: Svenska Spel/Pressbild

Fem länsbor vann en miljon – i samma dragning: "Vilken storslam"

Fem personer från Kalmar län vann varsin miljon i lördagens Lottodragning.  

Annons:

I samband med Lottodragningen förra veckan föll Drömvinsten på 97 miljoner kronor ut till en kvinna i Arvika. I och med utfallet startades ett vinstregn med totalt 15 miljoner kronor i potten. 

15 vinster på en miljon kronor föll ut och de som hade chans till en miljon kronor var Lotto- och Jokerspelare som hade lämnat in sina rader under perioden efter drömvinstutfallet. 

"Vilken storslam"

I lördags presenterades de 15 vinnarna i den slumpmässiga dragningen. Det som verkligen sticker ut är att en tredjedel av vinnarna, fem av 15 stycken, kommer från Kalmar län. Tre av vinnarna kommer från Kalmar och två från Öland.

”Vilken storslam för Kalmar län. En tredjedel av de 15 miljonerna till vinnare i länet kan man verkligen tacka Fru Fortuna för. Det faktum att länet hittills, innan lördagens dragning, haft åtta miljonvinster på våra Lotter och nummerspel säger allt. Nu har länet hastigt och lustigt en positiv vinststatistik med fler än en miljonvinnare per månad i snitt under 2020”, säger Svenska Spels Pierre Jonsson i ett pressmeddelande. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: