Annons:

Sök

Annons:

GYMNASIET ÖVERGÅR TILL DISTANSSTUDIER FÖR ALLA ELEVER

Vimmerby gymnasium går över till distansundervisning för alla elever från och med i morgon (torsdag). Foto. Ossian Mathiasson

GYMNASIET ÖVERGÅR TILL DISTANSSTUDIER FÖR ALLA ELEVER

Vimmerby gymnasium övergår från och med i morgon till distansundervisning för alla elever. Det skriver gymnasieskolan i ett inlägg på Facebook.

Annons:

Rektorerna på gymnasiet och skolchef Ola Karlsson har i samråd med smittskyddet hos Region Kalmar län fattat beslut om att gå över till distansundervisning för samtliga klasser på Vimmerby gymnasium från torsdagen den 3 december till terminsavslutningen den 18 december.

Anledningen är ytterligare spridning av covid-19 på gymnasieskolan. 

"Vi uppmanar elever att om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge. Man bör också undvika vissa typer av aktiviteter om de inte går att genomföra utan fysiskt avstånd till andra, som kontaktsporter eller hälso- eller skönhetsvård som inte är medicinskt motiverad. Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras", skriver Vimmerby gymnasium på sin hemsida. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: