Annons:

Sök

Annons:

Samarbete med Vimmerby Camping skapar nytt storprojekt för PadelFour

Ägarna till PadelFour, Niclas Samuelsson och Mathias Westerling, planerar för ett stort byggprojekt tillsammans med Vimmerby Camping. Foto: Arkivbild

Samarbete med Vimmerby Camping skapar nytt storprojekt för PadelFour

PadelFour, som fyller två år i helgen, har haft som mål att ha en nybyggd padelhall med fyra banor klar till hösten. Det skjuter man nu lite på, men i stället väntar ett annat stort projekt.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

I helgen är det två år sedan Vimmerbyföretaget PadelFour slog upp portarna till stadens första padelhall. I samband med jubileet tillkännagav företaget en strategisk riktningsförändring.

I maj 2020 presenterades planen att en ny padelhall med fyra inomhusbanor samt två utomhusbanor skulle stå klara under hösten 2021. Det skjuts nu på framtiden.

”Vi har fortfarande som framtidsmål att bygga en hall med minst 4 dubbelbanor + 2 singelbanor inomhus samt några utomhusbanor. Men, eftersom det är många nya aktörer på gång i närområdet och en osäkerhet finns om det i dagsläget finns tillräckligt många padelspelare till alla banor i vårt område under pandemin kommer vi istället att göra vår satsning i flera etapper”, skriver man på sin hemsida.

Samarbete med Vimmerby Camping

Men på sätt och vis kommer PadelFour nu i stället bidra till att konkurrensen i Vimmerby hårdnar ännu mer. För i samma meddelande släpper man nämligen en nyhet om ett annat stort projekt som står för dörren.

”En glädjande nyhet som vi kan släppa redan nu är att vi kommer samarbeta med Vimmerby Camping och tillsammans med dem bygga minst 2 utebanor på deras tilltänkta aktivitetsområde framöver. Det ser vi verkligen fram emot”, skriver man

 När i tid det nya hallprojektet kommer bli verklighet är ännu oklart.

Vi har sökt ägarna till PadelFour, Mathias Westerling och Niclas Samuelsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: