Annons:

Sök

Annons:

Författare på semester i Vimmerby signerade böcker utanför bokhandeln

Författaren David Renklint besökte Vimmerby Bokhandel i dag. Foto: Ossian Mathiasson

Författare på semester i Vimmerby signerade böcker utanför bokhandeln

Vimmerby Bokhandel fick i dag besök av David Renklint som signerade sina böcker ”Blixtbarn och ”Blixtregn” på ett bord utanför butiken.

Annons:

I dag kom David Renklint på besök till Vimmerby Bokhandel. Han signerade sina böcker ”Blixtregn” och ”Blixtbarn” för barn 9­–12 år och hade med sig några exemplar av tidigare utgivna skräckböcker för vuxna. 

– Jag är på semester här i Vimmerby så jag hörde av mig till denna fina bokhandel i Vimmerby när jag ändå är i krokarna. De blev jätteglada och var positiva till det, säger David Renklint. 

Författaren skriver i huvudsak skräck och fantasy för både unga och vuxna. ”Blixtregn” är den andra boken om Eli och mellan nio och tolv år. Det är spännande äventyr med steampunk-element så det är inte typisk fantasy med svärd och sådant utan det är revolvrar och luftballonger. 

Vad har du fått för gensvar av läsarna?

– Det har varit väldigt bra så jag själv blir överraskad. Det är många som har längtat efter uppföljaren. Vimmerby känns som en litteraturstad så folk gillar bokhandeln och är nyfikna på böckerna.  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: