Annons:

Sök

Annons:

HÄR ÄR FRIDAS OCH DENNIS NYA UPPDRAG – ”VEMODIGT”

Dennis Dahlin och Frida Hamrin har stortrivts i Vimmerby – men nu väntar en ny utmaning. Foto: Micael Rundberg

HÄR ÄR FRIDAS OCH DENNIS NYA UPPDRAG – ”VEMODIGT”

Frida Hamrin och Dennis Dahlin har stortrivts i Vimmerby – men nu väntar nästa utmaning. 1 oktober tar de över Ica Supermarket i Skurup.
– Det är väldigt vemodigt, säger både Frida och Dennis.

Annons:

Frida och Dennis har blivit populära ansikten i Vimmerby på kort tid och verkligen lyft Ica Supermarket-butiken till en ny nivå. Flera miljoner har satsats för att rusta upp butiken både invändigt och utvändigt och försäljningen har stuckit rakt uppåt.

Nu hoppar de på en ny utmaning inom Ica-sfären. Den 1 oktober tar de över Ica Supermarket i Skurup.

– Vi har trivts otroligt bra med butiken i Vimmerby och gjort en häftig resa. Det har gått väldigt bra på många sätt, men det här är en annan typ av utmaning som triggar oss. Det är en butik som vi tror kommer passa oss väldigt bra. Det är huvudbutiken på orten, men ett par veckor efter att vi tar över öppnar Willys så det blir fullt ös direkt. Vi drivs av utmaningen, säger Dennis Dahlin. 

"Har något som tilltalar"

Butiken i Skurup omsätter cirka 100 miljoner mer än Supermarket i Vimmerby. Någon koppling till Skurup har varken Frida eller Dennis – men som Ica-handlare på frammarsch får man förstås vara beredd på att flytta på sig.

– Vi har ingen koppling till Skurup, men hade inte jättemycket här heller. Vi är ganska öppna för människor och har lätt att anpassa oss. Sedan är det ju ett socialt jobb med. Många Ica-handlare flyttar runt och Skåne har något som tilltalar. Det är fina städer, vacker natur och när kontinenten.

 "Det är vi stolta över"

Tiden i Vimmerby beskriver båda som mycket lyckosam.

– Det har varit över all förväntan på alla sätt tycker jag. Vi har varit en av de snabbast växande Icabutikerna och det har varit en häftig resa. Särskilt att vi fått så många hejarop från kunderna och all positivitet. De har uppskattat det vi gör och alla anställda har växt i sina roller. Det har varit roligt, lärorikt och det är tack vare de anställda som vi lyckats göra den här resan, säger Frida Hamrin. 

Dennis Dahlin: 

– Jag kom från en storstad och visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men jag har verkligen stortrivts. Vimmerby har någonting, det är väldigt välkomnande på så många sätt och vi har verkligen kommit in i det här.

Är det något särskilt ni är nöjda med?

– Det är helheten, att vi lyckats bygga ett starkt varumärke med en röd tråd. Det är vi stolta över.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: