Annons:

Sök

Annons:

Ny ägare, nytt namn och nytt koncept hos frisörsalongen

Tillsammans med Nette Eriksson och sonen Mohammed Baraa Al Deek, ska Sevede Herrfrisörs nye ägare, Bassam Al Deek (till vänster), utveckla verksamheten. Namnbytet till V.I.P Hair Style utgör startskottet för detta. Foto: Micael Rundberg

Ny ägare, nytt namn och nytt koncept hos frisörsalongen

Sevede Herrfrisör har nyligen fått ny ägare, och en hel del förändringar kommer ske – bland annat namnbyte.
– Jag vill utveckla salongen, säger Bassam Al Deek.

Annons:

Tillsammans med sina anställda – sonen Mohammed Baraa Al Deek och Nette Eriksson – kommer Bassam Al Deek driva frisörsalongen V.I.P Hair Style, som det nya namnet är.

Och den nye ägaren (Bassam köpte dåvarande Sevede Herrfrisör 3 januari) hoppas kunna få verksamheten att både växa och utvecklas..

– Vi har fem stolar här inne, så förhoppningsvis kan jag hitta ytterligare några duktiga frisörer.

Nytt namn och flera förändringar

Bassam är själv frisör sedan 20 år tillbaka, och har en bakgrund på Sevede Herrfrisör. Han har även studerat den senaste tiden och är nu färdigutbildad undersköterska.

– Det är en jättebra utbildning att ha, men ändå valde jag att gå tillbaka till mitt gamla yrke när den här chansen dök upp, säger han.

Namnbytet till V.I.P. Hair Style är på gång, men det är långt ifrån den enda förändringen som kommer ske.

Anpassat för kvinnor med slöja

–  Till att börja fortsatte vi som herrfrisör, men snart kommer vi öppna för kvinnor också. Nette börjar sin anställning på måndag, 24 februari, och då kommer vi också erbjuda kvinnor som har slöja klippning och andra tjänster, som exempelvis färgning och permanent, i en helt avskild avdelning, berättar Bassam.

– Jag vill inte bara köra på i gamla fotspår, utan utveckla verksamheten. Därför kommer vi säkert se andra förändringar även i framtiden.

Nette tilllbaka i Vimmerby 

Nette Eriksson är säkert ett bekant ansikte för många Vimmerbybor, då hon tidigare har jobbat som frisör i staden under ett antal år.

– Senast jobbade jag i Eksjö, men det känns jättebra att vara tillbaka i Vimmerby. Jag hade en ganska stor kundstock här tidigare, så jag hoppas att få förtroendet att ta hand om flera av dem igen, säger hon.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: