Annons:

Sök

Annons:

Lokala företaget expanderar – öppnar ännu ett kontor

Sedan tidigare driver Edyta Hammar Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Vimmerby, Hultsfred och Eksjö. Nu etablerar hon även på en fjärde ort i Småland. Foto: Arkivbild

Lokala företaget expanderar – öppnar ännu ett kontor

Vimmerby- och Hultsfredsföretagaren Edyta Hammar skördar framgångar. Sedan tidigare driver hon Svensk Fastighetsförmedling på tre orter – nu är det dags att etablera på en fjärde.

Annons:

Edyta Hammar driver Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby, Hultsfred och Eksjö. Nu expanderar hon och startar verksamhet även i Vetlanda.

– Jag är sådan som person, att jag vill utmana mig själv. Jag tycker det är roligt och ser verkligen fram emot det här, säger Edyta.

– Geografiskt ligger Vetlanda bra till, då det gränsar till ett par av de kommuner där vi är etablerade. Vetlanda är även en intressant marknad, där vi redan har haft en del kunder, så det föll sig naturligt.

Öppna butik och nyanställa 

Till att börja med kommer verksamheten i Vetlanda skötas av befintlig personal, men inom kort räknar Edyta med att öppna kontor och anställa mäklare på plats i Vetlanda.

– Jag har även en del andra saker på gång som måste bli färdigt, så tidsmässigt vet jag inte riktigt när vi kan vara på plats, men så snart som möjligt.

Hur ser konkurrensen i Vetlanda ut?

– Det finns en del mäklare, men det är bra med konkurrens. Det gör oss alla bättre, och ska bli en jätterolig utmaning att ta sig an.

Toppar listorna 

Men det är inte bara etableringen av Svensk Fastighetsförmedling i Vetlanda som Edyta Hammar har att glädja sig åt. I dagarna kom de årliga siffrorna från en av de jämförelsetjänster avseende mäklare som finns på nätet, Hittamäklare.se. Där placerar sig Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby, Hultsfred och Eksjö högt upp i listorna.

– I samtliga de tre kommunerna är vi de som har sålt flest objekt per mäklare samt är även mest rekommenderade av kunderna.

– Det är självklart väldigt roligt och hedrande, och förhoppningsvis ett bevis på att långsiktighet och hårt arbete ger resultat, säger Edyta Hammar.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: