Annons:

Sök

Annons:

Klaras juldekoration får internationell uppmärksamhet

Den här juldekorationen tog Klara Kågefors ända in i Fusion Flowers Magazine. Foto: Fiore Floristdesign

Klaras juldekoration får internationell uppmärksamhet

Floristen Klara Kågefors juldekoration är något utöver det vanliga. Hennes arrangemang uppmärksammas nu av den internationella tidningen Fusion Flowers Magazine. – Det betyder massa för min egen del, sager hon.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Sedan en tid tillbaka driver Klara Kågefors Fiore Floristdesign i Vimmerby. I veckan fick hon ett minst sagt upplyftande besked. Hennes juldekoration har valts ut av den internationella tidningen Fusion Flowers Magazine.

– Det betyder massa för min egen del och för mig som florist. Jag hoppas att det här innebär att kunderna känner att man kan göra lite annorlunda grejer och att fler kommer till våra inspirationskvällar, säger hon.

Fusion Flowers Magazine har en Facebooksida där florister världen över får skicka in bidrag till olika tävlingar. Vinnarna utses av en jury och priset är att man får vara med i magasinets artiklar.

– Jag kommer att få vara med i deras julnummer.. Mitt bidrag skilde sig ganska mycket jämfört med de andra bidragen. Jag jobbade med lite svensk stil med röda äpplen och hade ett jultema. Det kändes som att min stack ut lite extra. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: