Annons:

Sök

Annons:

Företag med verksamhet i Vimmerby och Västervik byter ägare

Eterni gruppen byter ägare. Foto: Emma Petersson.

Företag med verksamhet i Vimmerby och Västervik byter ägare

Ett ägarbyte har skett på Eterni Gruppen. Axcel har köpt Hercules ägardelar och önskar att slå ihop Eterni med det danska bemanningsföretaget Moment. Förhoppningen är att skapa en ledande nordisk leverantör av flexibla bemanningslösningar. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Eterni Sweden, som bland annat har kontor i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn i Kalmar län, har fått nya ägare. Det var koncernchefen i Eterni Gruppen, Rune Myrseth, som meddelade i dag att det kommer ske en förändring i företagets ägarstruktur. Axcel har köpt ägarandelarna från Hercules och önskar att knyta samman Eterni med det danska bemanningsföretaget Moment.

Axcel och Moment

Eterni Gruppen är ett bemanningsföretag som grundades i Norge 2011 och etablerade sig i Sverige 2019. Eterni är numera ett av Norges största och snabbaste växande rekryterings- och bemanningsföretag. 

”Vi är glada att gå ihop med Axcel och Moment samt glada över att vi funnit en partner som har en hög kunskap om vår bransch och delar våra värderingar. Kombinationen gör det möjligt för oss att utveckla och utöka vårt erbjudande, möjliggöra starka synergier och dela “best practise“ samtidigt som de ger oss de bästa förutsättningarna för fortsatt tillväxt samt ökat värde för våra kunder”, säger Patrick Hansson, vd på Eterni i Sverige, i ett pressmeddelande.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: