Annons:

Sök

Annons:

Vimmerby bibliotek erbjuder aktiviteter för ungdomar och vuxna

Litteraturnod Vimmerby anordnar aktiviteter på biblioteket. Foto: Emma Petersson.

Vimmerby bibliotek erbjuder aktiviteter för ungdomar och vuxna

Under augusti månad kommer flera aktiviteter hållas i Vimmerby bibliotek. Bland annat kommer författarna Magnus Utvik och Ami Andersson på besök.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

 I augusti kommer Litteraturnod Vimmerby ha olika aktiviteter på Vimmerby bibliotek. ”Vi har längtat efter att få skapa de här mötena mellan författare och publik” säger Anna Mellergård, verksamhetsledare på Litteraturnod Vimmerby i en artikel från Litteraturnod Vimmerby. 

Författarbesök

Onsdagen den 4 augusti kommer författaren Magnus Utvik och Kalmar läns regionsförfattare Ami Andersson komma till Vimmerby bibliotek. Temat kommer att vara ”Skrivandet och delaktigheten – Magnus Utvik om sina år som kommunförfattare i Strängnäs”. Litterärsalongen arrangeras av Riksteatern Vimmerby, Litteraturnod Vimmerby och Vimmerby bibliotek.

Skrivarworkshop för ungdomar

På söndagen den 15 augusti kommer biblioteket även ha en skrivarworkshop för ungdomar mellan 15 och 19 år. Skrivarworkshopen har redan innan varit på fyra olika ställen i länet från juni till augusti. Det är regionförfattarna Ami Andersson och Anna Winberg-Sääf som kommer hålla i workshopen för de som vill lära sig mer om skrivande. De kommer inledda med arbetet om antologin vid namn ”Skriv din stund på jorden” som kommer ut i höst.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: