Annons:

Sök

Annons:

  • Ungas idol stod på lokal scen – så summerar arrangören nya konceptet

    Pumpens nya koncept med en familjekonsert lockade 350-400 personer, när Theoz stod på scen. Foto: Privat

  • Ungas idol stod på lokal scen – så summerar arrangören nya konceptet

    Theoz är melloaktuell och han har också fått en stor publik bland yngre i rollen som influenser och skådespelare. Foto: Privat

  • Ungas idol stod på lokal scen – så summerar arrangören nya konceptet

    Lena Josefsson, en av arrangörerna, tyckte det var roligt att göra något för hela familjer. "Vi vill ju erbjuda något för alla". Foto: Privat

Ungas idol stod på lokal scen – så summerar arrangören nya konceptet

Pumpens satsning på en yngre målgrupp slog väl ut. När melloaktuella Theoz stod på scen på lördagseftermiddagen lovordades idén.
– Det är spännande för barn att få gå på ett riktigt festställe, dit vuxna går annars. De kom finklädda och lite sminkade, visade sina biljetter och fick stämpel på handen.

Annons:

Det säger Lena Josefsson, en av arrangörerna, när det nya konceptet summeras. För första gången provade man att ordna en konsert på Pumpen i Södra Vi dagtid. Med en betydligt yngre målgrupp än vad man är vana vid.

På scen stod Theoz som fått en stor publik bland yngre i rollen som även influenser och skådespelare. Sin unga ålder till trots har 17-åringen från Linköping redan hunnit nå tiotals miljoner streams, han hamnade på finalplats i Melodifestivalen med låten ”Som du vill” och han har uppträtt på några av landets största scener – nu stod han på Pumpen scen.

– Det var väldigt populärt, så det var roligt att göra något för hela familjer. Vi pratade med många vuxna och de tyckte det var jättekul att få åka med sina barn på något sådant här. Det kom till och med några från Karlshamn, så det var lite långväga gäster också, säger Lena Josefsson.

Hur många kom det?

– Mellan 350 och 400 personer. Det var helt okej för att vara första tillfället, säger Lena Josefsson som tillägger att arrangemanget gick ihop sig.

Pumpen kommer eventuellt försöka få till någon mer sådan här familjekonsert under våren.

Har du någon favoritartist du skulle vilja boka?

– Nej, vi ska spåna lite först, vad som finns och passar. Vi vill ju att Pumpen ska vara för alla, och just Theoz kändes så rätt. Han ska ju dessutom delta i Melodifestivalen om ett par veckor, så det låg verkligen rätt i tiden. Hittar vi inget mer som lockar så tar vi det till hösten.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: