Annons:

Sök

Annons:

Känt rockband kommer till Hultsfred: ”Gillar att vara här”

Backyard Babies uppträder när Hultsfredsfestivalen hyllas på Hotell Hulingen i september. Foto: Ville Akseli Juurikkala/Pressbild

Känt rockband kommer till Hultsfred: ”Gillar att vara här”

Återigen ska Hotell Hulingen hylla Hultsfredsfestivalen. Det ikoniska rockbandet Backyard Babies är det stora dragplåstret till årets upplaga av minifestivalen Hultsfredsbestivalen.
– De gillar att vara här, säger Putte Svensson Sahlin.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Under två dagar – den 13 och 14 september – arrangeras Hultsfredsbestivalen, som hyllar Hultsfredsfestivalen med artister som under årens lopp förgyllt Hultsfred med livemusik. 

Backyard Babies och Välbehagsorkestern spelar på fredagen medan Hultsfreds Kontrollslakteri, innehållande Steso Songs (Karolina Stenström) och Ville Petersson från Pollux, Kristian Anttila och Popsicle kliver upp på scenen på lördagskvällen. 

– Det är ett jäkligt bra program, säger Putte Svensson Sahlin. 

Festivalen arrangeras för andra året

Att Backyard Babies med Dregen och Nicke Borg kommer till Hultsfred ser Svensson Sahlin fram emot med stor spänning. 

– Att få se Backyard Babies på en så intim och tajt scen ska bli väldigt häftigt. De spelar annars på stora scener så det är coolt att få till en riktigt bra klubbspelning. De gillar att vara här och har spelat i Hultsfred flera gånger, säger Putte Svensson Sahlin. 

Förra årets premiärfestival fick besök av bland annat Jacob Hellman, Sator och Torsson och Svensson Sahlins tanke är att Hultsfredsbestivalen ska återkomma varje år. 

– Vi vill alltid hylla någon eller några artister som har spelat på festivalen och samtidigt lyfta upp andra nya artister. För mig personligen betyder det mycket att man får chansen att kunna hylla de artister som har varit på festivalen och få bjuda på dem igen. Det är jäkligt kul, säger han. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: