Annons:

Sök

Annons:

Omtyckt artist återvänder till Hultsfred: ”Tror det är sista gången”

Putte Svensson Sahlin har återigen sett till att Sam Outlaw återvänder till Hotell Hulingen i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

Omtyckt artist återvänder till Hultsfred: ”Tror det är sista gången”

Amerikanen Sam Outlaw har gjort succé vid sina två besök i Hultsfred. Nästa onsdag är han tillbaka på Hotell Hulingens scen.
– I den genren (country) är det bland det bästa man kan tänka sig, säger Putte Svensson Sahlin på Hotell Hulingen.

Annons:

Man kan lugnt säga att Sam Outlaw har erövrat Sverige och Hultsfred vid sina två senaste besök och Putte Svensson Sahlin är glad över att den omtyckte amerikanen kommer tillbaka en tredje gång. 

– Det är så jäkla bra. I den genren (country) är det bland det bästa man kan tänka sig. Jag vet att folk åker 12-15 mil för att se och höra honom. Vi har fått en bokning från ett stort gäng som åker från Öland och jag hoppas att det blir runt 150 personer. Det är dock lite olyckligt att Dackarna kör SM-finalretur samma kväll, säger Putte Svensson Sahlin.

"Har fått högre status"

Även denna gång kommer han till Hultsfred med fullt band och sedan förra året har tid lagts i studion och nytt album släpps lagom till Sverigeturnén. 

– Jag tror att det är sista gången som vi kan göra honom, säger Putte Svensson Sahlin.

Varför då?

– Han håller på att bli så pass stor. Det finns en arena i Nashville (Grand Ole Opry), som är countryns huvudarena, och där får inte vem som helst spela. Man blir inbjuden och Sam spelade där nyligen så han har fått högre status. Jag märker att det börjar hända grejer. Han gör bara sex spelningar I Sverige denna gång, säger Svensson Sahlin. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: