Annons:

Sök

Annons:

Ny musikfestival kommer till tre orter i länet – sker digitalt i tre dagar

En ny festival kommer till Hultsfred, Oskarshamn och Kalmar i maj och arrangeras digitalt. Foto: MostPhotos

Ny musikfestival kommer till tre orter i länet – sker digitalt i tre dagar

Den nya musikfestivalen Live at Heart Southeast arrangeras i Hultsfred, Kalmar och Oskarshamn under tre dagar i maj. 

Annons:

Live at Heart Southeast är en nystartad showcasefestival som är skapad tillsammans med Live at Heart-festivalen i Örebro, Länsmusiken i Kalmar län, Talentcoach och kommunerna Hultsfred, Kalmar och Oskarshamn.

Festivalen arrangeras digitalt

Under tre dagar, mellan 20 och 22 maj, får musikutövare och nya talanger möjligheten att visa upp sig, träffa likasinnade inom musikbranschen och skapa nya nätverk. Festivalen innehåller paneler, musik och möten som främst riktar sig till musikbranschen, men är öppen för alla att titta på. 

”Utgångspunkten var att festivalen skulle kunna genomföras på plats i Hultsfred, Kalmar och Oskarshamn, men med anledning av pandemin blir den istället digital och arrangeras den 20-22 maj”, säger Emil Elofsson, evenemangskoordinator på Hultsfreds kommun, till kommunens hemsida. 

Festivalen kommer streamas via sociala medier och det blir, enligt Emil Elofsson, åtta till åtta konserter från Hultsfred. 

”Det kommer dessutom att göras kortare inslag om Hultsfred The Walk, Svenskt Rockarkiv, Home Sweet Hultsfred samt Music & Event Management på Rockcity”, säger Emil Elofsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: