Annons:

Sök

Annons:

Mittbacken återvänder till DSK –

Mittbacken Dzenan Hrnic är tillbaka i DSK-tröjan. Foto: Ossian Mathiasson

Mittbacken återvänder till DSK – "Hemma för mig"

Dzenan Hrnic återvänder till Djursdala SK direkt efter frimånaden. Mittbacken gick efter säsongen till Storebro IF, men vänder nu åter.
– DSK är hemma för mig, säger han.

Annons:

Efter att Djursdala SK tagit steget upp i division 4 valde mittbacken Dzenan Hrnic att tacka för sig. Ny klubbadress blev Storebro IF. Men hans tid där blev inte särskilt lång. 

Nu har Hrnic bestämt sig för att återvända till DSK. 

– Jag gör det för att jag trivs så fantastiskt bra. DSK är hemma för mig. Jag har spelat i andra klubbar, men i DSK är vi som en familj så man känner sig hemma. Jag gillar alla grabbar i laget och vi har väldigt bra sammanhållning. Jag vill också spela i fyran nu när vi väl gick upp. Och Göran Svensson gillar man lite extra eftersom han alltid ställer upp för oss i laget. De flesta blev kvar också, så jag tror att vi kan göra det bra i fyran med, säger Dzenan Hrnic. 

Djursdala SK gläds förstås åt hans besked.

– Dzenan är förstås en viktig spelare i vårt lagbygge och eftersom vi hade räknat bort honom kan han ses som ett nyförvärv. Vi har haft en bra dialog med Storebro och är tacksamma för att det här har gått att lösa efter frimånadens slut, säger Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp.

Målvaktsvärvning

16-årige målvakten Linus Palmér Hård från Vimmerby blev också klar för Djursdala i slutet av månaden.

– Roligt att få in en ung målvakt. På målvaktssidan har vi sett väldigt tunna ut, men vi är glada över att få in Linus och hoppas att vi kan hitta ytterligare någon målvakt som kan tampas om en plats mellan stolparna.

Ytterligare några spelare kan vara på väg in i DSK-truppen.

– Det är en del saker som måste falla på plats först, men vi har några spelare vi för dialog med och några där det är vissa bitar som ska falla på plats.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: