Annons:

Sök

Annons:

Talangfull spelare lämnar Storebro för ungdomsfotboll i VIF

Elias Holmwall lämnar Storebro IF och tillhör Vimmerby IF:s organisation under 2022. Foto: Ossian Mathiasson

Talangfull spelare lämnar Storebro för ungdomsfotboll i VIF

Storebro IF tappar ytterligare en spelare till Vimmerby IF:s organisation. Elias Holmwall skrev över sig till Vimmerby IF strax före frimånadens slut. 
– Det är ingen övergång som vi själva har initierat utan det är av eget intresse att han har sökt sig till vår verksamhet, säger VIF:s verksamhetschef David Lindgren. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Den talangfulle forwarden Elias Holmwall, 16, spelade alla a-lagsmatcher i Storebro IF under den gångna säsongen. 

Nu lämnar han division 5-laget för att spela med Vimmerby IF:s P06-lag och J18-lag. 

– Han utgår från P06-laget och kommer säkert vara aktuell för J18-laget. Det är ingen övergång på det sättet utan han har själv sökt sig till oss. Han har samma möjligheter som alla andra att visa vilka träningsgrupper och vilka lag han ska tillhöra. Han utgår tillsammans med väldigt många duktiga P06-killar i den gruppen. Vi får under säsongen se vad som händer, säger David Lindgren. 

Det är en talangfull spelare som återvänder till ungdoms- och juniorfotbollen efter ett år med seniorfotboll i Storebro. 

– Jag har förstått på Håkan (Carlsson), som är ledare för P06, att det är en duktig kille som har mycket fotboll i sig. Enligt de indikationer jag har fått så är det ett fysiskt praktexemplar som ska vara snabb och explosiv. Han har precis som alla andra killar i den åldern mycket kvar att jobba med. Det är ett intressant grundämne.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: