Annons:

Sök

Annons:

Nigerianske nyförvärvet spelar vidare – i kväll vänder serien för Gullringen

Gullringens GoIF får behålla nigerianske nyförvärvet Viktor Okeji då klubben har fixat jobb på Vimmerby Camping till honom. Foto: Pressbild

Nigerianske nyförvärvet spelar vidare – i kväll vänder serien för Gullringen

Nu vänder division 4-serien och Gullringens GoIF har revansch att utkräva när premiärmotståndaren Stensjöns IF gästar Gullemon i afton. Gullringen tappade 0–2 till 2–2 i premiären. 
– Man ska aldrig vara glad efter att ha tappat en ledning till oavgjort och framför allt inte på sättet som vi gjorde det, säger spelande tränaren Karlo Goranci. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Gullringens GoIF har verkligen steppat upp på sistone och fått in intressanta nyförvärv som har höjt kvalitén ytterligare. Efter halva serien ligger Gullringen trea och har en bit upp till serieledaren Vimmerby IF och tabelltvåan Tranås FF. 

Vimmerby och Tranås tog varsin lätt 4­­–0-seger på måndagskvällen och nu är det upp till bevis för Gullringen som måste vinna för att haka på i toppstriden när tabellfyran Stensjöns IF kommer på besök. 

– Det är fortfarande är cupmentalitet med att vi måste vinna varje match med tanke på att lagen framför inte ser ut att kunna tappa poäng mot lagen som vi har bakom oss. Det är vi tre som är de bra lagen, sedan är de andra lagen jämna. Vi tänker inte på tredje- eller fjärdeplatsen utan vi tänker bara på lagen där uppe. Gör vi vårt jobb och spelar som vi ska göra så kommer vi vinna. Det är lätt att prata om att vi ska göra si och så, men gör vi inte jobbet ute på planen så blir det svårt, säger Karlo Goranci. 

Nyförvärvet har fått jobb på campingen

Seriepremiären mellan Stensjön och Gullringen slutade oavgjort efter att Gullringen tappat en 2–0-ledning till 2–2 i andra halvlek. 

– Så här i efterhand var förlusten jobbig, det är två poäng som man gärna inte hade blivit av med. Nu har vi en helt annan trupp än vad vi hade då. De förtjänade ett kryss för att de var mycket bättre än oss i andra halvlek. När man tappar 2–0 till 2–2 så är man besviken, säger Goranci. 

Precis som senast saknas Ibrahim Doumbia på grund av skada och Marcus Oskarsson Johansson är tillbaka i truppen efter sin skada. 

Dagens Vimmerby kan nu berätta att Viktor Okeji, klubbens nigerianske nyförvärv som har spelat två matcher, lirar vidare i Gullringen och fått jobb på Vimmerby Camping. 

– Han har fått sommarjobb på Vimmerby Camping och ”Patte” (Patrik Wärnehall) har löst ett annat jobb på BoKlok efter semestern till honom. Det är jättepositivt då det är en fantastiskt bra kille. Han har varit riktigt bra i de två matcherna. Det är en klasspelare i division 4. Han behöver jobb och det känns bra att vi har fixat det, säger Goranci.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: