Annons:

Sök

Annons:

Gullringen föll på stopptid mot HFK B: ”Riktig skitmatch

Tilda Föghner gjorde matchens enda mål när Hultsfreds FK B vann mot Gullringen. Foto: Arkivbild

Gullringen föll på stopptid mot HFK B: ”Riktig skitmatch"

Mötet mellan Hultsfred FK B och Gullringens GoIF var på väg mot 0–0. På stopptid satte HFK B 1–0 och tog hand om alla tre poängen. 
– En riktig skitmatch från vår sida. Med lite tur hade vi kunnat få med oss oavgjort. Surt att släppa in ett mål så sent, säger Gullringstränaren Mats Söderkvist. 

Annons:

Det var Hultsfred som förde spelet mot ett försvarsinriktat Gullringen. Mats Söderkvist är mycket besviken på insatsen i första halvlek och lite mer nöjd med andra halvlek.

– De äger mer boll, men skapar ingenting, Vi gör dem bra genom att bara jobba en och en istället för som ett lag. Vi pratar före matchen om att vi har mött alla lag i serien, att inget lag har skrämt oss och att vi kan rubba och rå på alla lag i serien om vi gör jobbet. Vi kan också förlora mot alla lag om vi inte tar jobbet. Vi ska vara tacksamma för att det stod 0-0 i halvtid, säger Mats Söderkvist. 

Gullringen missade ett öppet läge i 80:e minuten och HFK B:s Tilda Föghner satte ett långskott fram till 1–0 i 91:a minuten. Det var HFK B:s första seger för säsongen. 

– Hade vi gjort 1–0 så hade nog luften gått ur Hultsfred, men de fick ett läge som de gjorde mål på. Det kanske är välförtjänt sett på det stora hela, men det är ändå jäkligt surt att släppa in mål på stopptid.

Ingen spelare erhöll beröm i Gullringen. 

– Det hade varit skönt att få en poäng med sig, men nu får vi försöka analysera matchen, se vad som egentligen hände och jobba utifrån det. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: