Annons:

Sök

Annons:

DOLDIS HÖGAKTUELL FÖR TRÄNARJOBBET I GULLRINGEN

Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby är nyinflyttade Gullringsbon Philip Carlsson, 47, högaktuell för tränarjobbet i Gullringens GoIF. Foto: Ossian Mathiasson

DOLDIS HÖGAKTUELL FÖR TRÄNARJOBBET I GULLRINGEN

Gullringens GoIF är på jakt efter en ny tränare. Nu kan vår tidning avslöja att en doldis är högaktuell för tränarjobbet. Nyinflyttade Gullringsbon Philip Carlsson kan vara namnet på Gullringens nye huvudtränare. 

Annons:

Gullringens GoIF står utan huvudtränare till nästa säsong efter att lagets spelande tränare lämnat för division 3-nykomlingen Vimmerby IF. 

Dagens Vimmerby kan nu berätta att Gullringen är på väg att göra klart med en ny huvudtränare. 47-årige Philip Carlsson, relativt nyinflyttad i Gullringstrakten, är högaktuell för tränarjobbet i division 4-division 4-klubben. 

Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp är i sedvanlig ordning fåordig om uppgifterna. 

– Det har du lärt dig vid den här tiden, Ossian, tänker jag. Jag kommenterar ingenting innan något är klart, säger Patrik Wärnehall. 

"Kommenterar ingenting"

Enligt uppgifter till vår tidning har Philip Carlsson spelat fotboll högre upp i seriesystemet och flyttat från Tenhult till Gullringen under det senaste året. 

– Vad jag förstår det som så flyttade han hit för något år sedan och jag måste villigt erkänna att jag inte har så stor koll på honom. Han har varit med och tränat pojklaget i Gullringen i år. 

Känner du att det är ett intressant namn?

– Jag säger som jag har sagt tidigare, jag kommenterar ingenting innan något är klart. Det finns många intressanta namn. 

När hoppas du att ni ska kunna ha en tränarlösning klar?

– Det är det gamla klassiska med att man vill ha den klar så fort som möjligt. Det ska också kännas rätt och då får det ta den tid det tar. Det är alltid en fördel att få det klart så fort som möjligt. 

Hur nära är ni att göra klart med en tränare?

– Det är också jättesvårt att säga. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: