Annons:

Sök

Annons:

Flera klubbar i Superettan på jakt efter Alexandersson

Simon Alexandersson jagas av flera klubbar i Superettan. Foto: Linus Johansson

Flera klubbar i Superettan på jakt efter Alexandersson

Den tidigare Vimmerby IF-anfallaren Simon Alexandersson bröt nyligen sitt kontrakt med AFC Eskilstuna. Nu har flera klubbar i Superettan visat intresse för Alexanderssons tjänster.

Annons:

Uppgifter till Dalarnas Tidningar gör gällande att bland annat nykomlingen i Superettan, Brage, är på jakt efter Simon Alexandersson.

– Jag kan inte kommentera just Brage. Jag kan säga att tre Superettan-klubbar har hört av sig, men inget beslut har tagits och det kommer nog dröja ett tag till. Men jag kommer inte kommentera några klubbnamn. Jag nöjer mig med att säga att tre klubbar, på den nivå som Brage kommer att befinna sig på, har hört av sig, säger Alexanderssons agent Azad Demir till tidningen.

– Det viktiga för honom (Alexandersson), efter den här turbulenta säsongen i AFC är att han vill känna att han har tränarens förtroende och att tränaren känner till honom och hans egenskaper. Vi är ute efter att han ska hitta tillbaka till glädjen. Allsvenskan, Superettan eller vilken ort det handlar om spelar mindre roll. Allt är intressant i dagsläget, så länge tränaren tycker att han kan bidra, säger Azad Demir.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: