Annons:

Sök

Annons:

  • Här är spelarna som får pris till Bernt Lindgrens minne

    Markus Ahl. Foto: Ossian Mathiasson

  • Här är spelarna som får pris till Bernt Lindgrens minne

    Malin Söderlund. Foto: Ossian Mathiasson

Här är spelarna som får pris till Bernt Lindgrens minne

Vi har tidigare skrivit om att familjen Lindgren och Vimmerby IF instiftat ett pris till Bernt Lindgrens minne. Priset kommer varje år att delas ut till två VIF-mittbackar, en i herrlaget och en i damlaget. Nu har 2018 års pristagare utsetts.

Annons:

Spelarna som prisas till Bernt Lindgrens minne är Malin Söderlund och Markus Ahl.

Motiveringarna lyder så här:

Malin Söderlund: ”Har alltid varit en stabil mittback, som i år blommat ut och tagit riktigt stora kliv i sitt spel. Hon har på ett helt annat sätt varit delaktig i vår speluppbyggnad och bidragit till vårt fina bollrull. Hon har hittat nya mittbackskompisar under året, men löst uppgiften tillsammans med olika spelare på ett mycket bra sätt. Tränarna trodde tidigt på henne i år och hon fick också förtroendet av både spelare och ledare”.

Markus Ahl: ”I hård konkurrens föll valet på Markus som ”Årets Mittback”. Han har gjort en stark säsong som omskolad mittback och det finns många likheter med Bernt själv både på och utanför planen. På planen är han stenhård, sätter alltid laget främst och visar vägen när det som mest behövs. Som person är han otroligt lojal, ödmjuk och vänlig-omtyckt av alla sina lagkamrater och ledare. En ytterst välförtjänt vinnare av första utdelningen i Bernt Lindgrens minne.”

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: