Stejdahl stor segerorganisatör för ÅFF i kväll

Oskar Stejdahl blev stor hjälte när han gjorde Åtvidabergs två mål mot topplaget Oskarshamns AIK. Foto: Linus Johansson

Åtvidabergs FF är tillfälligt uppe på säker mark i division 1. Tacka den tidigare Vimmerby IF-spelaren Oskar Stejdahl för det. Han gjorde båda målen i 2–1-segern mot Oskarshamns AIK.

Den anrika klubben Åtvidaberg slåss för sin fortsatta division 1-existens och har under stora delar av säsongen legat på nedflyttningsplats.

Till kvällens tuffa bortamatch mot topplaget Oskarshamn kom de med ett fint höstfacit: fyra segrar av sju möjliga.

I kväll kom nästa seger och stor matchvinnare blev Oskar Stejdahl, som lämnade Vimmerby IF för spel i Åtvidaberg inför säsongen.

Han satte 1–0 redan i nionde spelminuten och i upptakten av andra halvlek utjämnade Filip Jägerbrink till 1–1. Tre minuter efter kvitteringen slog Stejdahl till igen och sköt 2–1, som sedermera gav tre friska poäng.

I och med segern lämnade ÅFF nedflyttning och är uppe på säker mark med fem matcher kvar att spela.