Annons:

Sök

Annons:

Han lämnar Södra Vi – sadlar om och blir tränare i lokal klubb

Södra Vi IF tappar Robin Olsson. Han blir istället tränare för BK Boston. Foto: Södra Vi IF

Han lämnar Södra Vi – sadlar om och blir tränare i lokal klubb

Robin Olsson lämnar Södra Vi IF och lägger fotbollsskorna på hyllan. Nästa år kommer han att assistera Rory Barraza som tränare i BK Boston.

Annons:

Södra Vi IF hade räknat in Robin Olsson i truppen för säsongen 2019. Nu kan man istället räkna bort 32-åringen.

– Först och främst handlar det om familjesituationen. Vi fick vårt andra barn i maj och det gör att jag inte hinner spela så mycket som jag vill. Under säsongen kom vi överens om att jag bara behövde träna en gång i veckan med Södra Vi och tanken var att det skulle fortsätta så nästa säsong. Men jag känner att det blir svårt och att det blir tufft med motivationen om jag inte kan köra på för fullt. Sen har jag lite småskavanker och får lyssna på min kropp också, säger Robin Olsson.

Samma fotbollsfilosofi

Nu får han istället en tränarroll i division sex-laget BK Boston. Där kommer han att leda laget tillsammans med Rory Barraza.

– Rory är en väldigt stor del i det här. Vi har samma fotbollsfilosofi och har väldigt kul tillsammans. Det är väldigt viktigt. Det ska bli kul att dela tankar och idéer med honom, säger Robin Olsson.

Tanken är att Robin Olsson enbart ska vara tränare.

– Om det krisar någon gång och många spelare är borta kan jag väl snöra på mig fotbollsskorna och spela. Men tanken är att jag bara ska vara tränare.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: