Annons:

Sök

Annons:

Viktig förlängning för Vimmerby IF – lagkaptenen stannar

Vimmerby IF Dam har gjort klart med en viktig förlängning. Foto: Linus Johansson

Viktig förlängning för Vimmerby IF – lagkaptenen stannar

Vimmerby IF gjorde klart med en mycket betydelsefull kontraktsförlängning i dag. Mittbacken Malin Söderlund är klar för en fortsättning i klubben.
– Jag känner att jag vill fortsätta min resa med Vimmerby IF ytterligare en säsong i division ett, säger hon till klubbens hemsida.

Annons:

 

Malin Söderlund har flera säsonger bakom sig i VIF:s A-lag och är förmodligen lagets viktigaste spelare defensivt. Nu har kaptenen förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år. 

 

– Malin har gjort en grymt bra säsong och vi hoppas att hon håller minst den nivån 2019. Malins spelförståelse har utvecklats  men främst är det passningsspelet hon förbättrat från en redan hög nivå. Hon har varit mycket mer delaktig i vår speluppbyggnad än tidigare. Den här pusselbiten var en av de allra viktigaste inför kommande säsong, säger Håkan Ericsson, ansvarig för damverksamheten i klubben. 

Malin Söderlund ser fram emot säsongen: 

 

– Jag ser stor potential i att laget fortfarande har mer att ge samt kan utvecklas ännu mer denna säsong. 

Det är många faktorer som ska spela in i ett lag för att man ska kunna trivas, utvecklas och ha kul på samma gång. Och jag anser att Vimmerby IF Dam har allt det. Jag är supertaggad för ännu en säsong med alla härliga tjejer och tränare!

 

 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: