Annons:

Sök

Annons:

Överlägsen seger för DSK – vann med stora siffror

Simon Lennartsson gjorde tre mål när Djursdala körde över Horn/Hycklinge med 8–1. Foto: Ossian Mathiasson

Överlägsen seger för DSK – vann med stora siffror

Djursdala SK hade inga som helst bekymmer med att vinna premiären i Toyota Cup. De pulveriserade Horn/Hycklinge med 8–1.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Förra helgen fick Djursdala knappt låna bollen av IFK Tuna och föll med 0–8. I dagens premiärmatch i Toyota Cup mot division 6-laget Horn/Hycklinge var förutsättningarna helt annorlunda. 

– Ja, det går inte att jämföra de två matcherna. Vi fick inte låna bollen mot Tuna, nu skulle vi i stället styra och ställa spelet, säger Patrik Nilsson. 

Vad säger du om er insats?

– Den är bra. Jag ville se att vi gjorde jobbet över 90 minuter och det är jag nöjd med även om det blev en del hawaii i slutskedet av matchen. Vi vågade hålla i bollen och det var i stort sett bara ett lag på planen och segersiffrorna kunde ha varit större. Sen får man inte glömma bort att vi mötte ett Horn som knappt fick ihop lag. All heder till Horn som löste det, säger Patrik Nilsson. 

Tre mål av Lennartsson

DSK ledde med 2–0 i halvtid och vann till slut med förkrossande 8–1 på Arena Ceos. Simon Lennartsson gjorde tre av DSK:s mål. Övriga målgörare var Erik Svensson, Abdel Idjbara, Ricky Gustavsson, Simon Henriksson och Joakim Hammar.

Alla spelare i Djursdala fick beröm efter segermatchen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: