Annons:

Sök

Annons:

Bullerby Cup slår rekord i sommar

Aldrig tidigare har Bullerby Cup varit större än de tre senaste åren. Då har 200 lag spelat i den populära ungdomsturneringen i Vimmerby. Nu blir Bullerby Cup ännu större. I sommar kommer 216 lag till spel.

Annons:

Arrangerande Vimmerby IF fick in runt 250 intresseanmälningar till kommande upplaga av Bullerby Cup. Det gjorde att man började titta på att utöka antalet lag från de 200 som tidigare varit max.

 Vi har tittat på alla delar. Det handlar om domare, förläggningsmöjligheter, spelplaner med mera. Nu har vi kommit fram till att vi kan utöka med 16 lag, från 200 till 216. Det är alltid tråkigt att säga nej till lag, men att ta in 250 stycken hade inte fungerat, säger cupgeneralen Leif Carlsson.

Växa ännu mer?

En avgörande anledning till att man kunde utöka antalet lag till sommarens turnering är att kommunen gav klartecken till en fortsatt användning av Vimarvallen.

Hur ser du på utökningen?

 Det är alltid kul att kunna bereda plats till så många lag som möjligt som vill komma hit. Vi ser det som positivt. En stor anledning till det här är också våra fantastiska funktionärer.

Kan Bullerby Cup växa ännu mer i framtiden?

 Det vågar jag inte spekulera i. Vi sätter kvalitén i första rummet, poängterar Leif Carlsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: