Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Dramatik när Boston avgjorde toppmöte med sista sparken

Toppmötet mellan BK Boston och Ankarsrums IS bjöd på stor dramatik. Boston ledde med 3–0, tappade till 3–3 och avgjorde med sista sparken.
– Det var verkligen med matchens sista kick, säger Bostontränaren Robin Olsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det var en match med två helt olika ansikten när Boston och Ankarsrum möttes på fredagskvällen. 

Boston gjorde en strålande första halvlek och ledde välförtjänt med 3–0 i paus efter dubbla mål av Jimmi Wickström och ett av Jens Lidesjö. Efter paus såg matchbilden annorlunda ut. 

"Jag är så glad"

Ankarsrum kastade om i laget, tog över matchbilden helt och hållet och gjorde tre mål mot slutet av halvleken. 
3–3-målet kom i 90:e minuten men turarna var inte över. På tilläggstid gjorde Boston avgörande 4–3. Christoffer Ekberg drev upp bollen, väggspelade med Jens Lidesjö och slog in bollen till Nikola Mojsilovic som rakade in bollen i nät. 

– Vilken känsla, jag är så glad. Ena stunden när vi ledde med 3–2 ville man att domaren ska blåsa av sen när de gjorde 3–3 ville man ha mer tid. Det är skönt att vinna en sådan toppmatch, säger Robin Olsson. 

Han var mycket nöjd med hur hans lag genomförde första halvlek. 

– Det är det bästa vi har gjort i år. Allt som vi har tränat på sitter, vi värderar varje situation rätt. Det finns inget roligare när man ser att spelet stämmer. I andra halvlek tog Ankarsrum över helt och hållet, säger Olsson. 

"Synd om grabbarna"

Ankarsrums starka upphämtning blev i och med det sena Bostonmålet poänglösa. 

– Det är det värsta jag varit med om i fotbollsväg men sånt är livet. Jag tycker så synd om grabbarna när det blir så här. Oavgjort hade varit rättvist men ibland är inte fotbollen rättvis. I första halvlek fick dock Boston göra som de ville, säger Johan Aronsson, tränare i Ankarsrum. 

Ankarsrums mål gjordes av Adam Edström, Christoffer Björk och Robin Thorén Johansson. Samtliga spelare i båda lagen fick beröm efter matchen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: