Annons:

Sök

Annons:

Mathiasson lekte med Storebro – ny seger för SVIF

Adrian Mathiasson blev matchvinnare för Södra Vi i kvällens derby mot Storebro. Foto: Jakob Karlsson

Mathiasson lekte med Storebro – ny seger för SVIF

Utan att imponera tog Södra Vi en ny seger i kvällens kommunderby mot Storebro. Imponerade gjorde dock lagets Adrian Mathiasson som blev matchvinnare med sina två mål.

Annons:

Matchen tände aldrig riktigt till. Södra Vi tog ledningen med 1-0 genom Anton Brorsson med en gång och redan då kändes faktiskt matchen avgjord. Södra Vi spelade bra första 20 och kunde ha gjort fler mål medan Storebro hade enormt svårt att få till något offensivt under 90 minuter.

Matchens stora centrum och behållning var Adrian Mathiassons offensiva spel. Mathiasson var konstant aktiv och hade mängder med lägen, både när han utgick från vänsterkanten och från högern. I slutet av första satte han 2-0 efter ett vackert anfall och i mitten av andra dödade han matchen definitivt med sitt läckra 3-0-mål.

"Nöjd med min insats"

Mathiasson själv hade i stort sett lika många avslut som samtliga övriga spelare tillsammans. Bottenlaget Storebro gav skapligt motstånd i första, men såg uppgivet ut efter 2-0.

– Jag är nöjd med min insats, jag hade många lägen så det var skönt att sätta två. Jag kunde ha gjort fler mål, men jag får vara nöjd med två, säger Adrian Mathiasson som inte var överdriver nöjd över sitt lags insats: 

– Vi kunde ha hållit uppe tempot lite bättre och det är synd. Det är svårt att säga vad det beror på, vi brukar ha problem med det. Det känns som att det blev lite bekvämt.

Även om SVIF inte gjorde sin bästa match tog man en ny kassaskåpssäker seger. 

– Vi är ett jämnt lag och vi driver på varandra och alla sliter, säger Adrian Mathiasson. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: