Annons:

Sök

Annons:

Lokala spelaren kan tvingas till operation – ska undersökas på måndag

SVIF-spelaren Ossian Mathiasson ska undersökas i Linköping på måndag. Foto: Jakob Karlsson/Arkiv

Lokala spelaren kan tvingas till operation – ska undersökas på måndag

Södra Vi IF har imponerat i division fem. Hur mycket mer fotboll det blir för Ossian Mathiasson är dock oklart. På måndag ska hans knä magnetkameraundersökas i Linköping.
– Det är troligen en spricka i yttre menisken, säger han.

Annons:

Ossian Mathiasson har haft problem med sitt vänster knä sedan höstsäsongen 2017. Det har begränsat honom på fotbollsplanen.

– Jag har spelat med knäskydd sedan dess, det har gått att spela men det är en spricka i yttre menisken, säger Ossian Mathiasson.

Nu hoppas SVIF-spelaren få ett tydligare svar kring sin knäproblematik. På måndag ska hans knä undersökas på röntgekliniken i Linköping.

– Det ska undersöka knäet och se hur det ser ut. Det kan troligen bli en operation i höst och i sådana fall blir det en titthålsoperation. Förhoppningsvis blir beskedet att jag inte missar något av hösten, utan att operationen görs efter säsongens slut. Det hade varit det allra bäst. Jag kan spela som det är nu, men jag vill få ordning på det, säger han.

Trots magnetkameraundersökningen, som han hoppas ska bekräfta att det handlar om en spricka i menisken, har han varit med i SVIF:s senaste matcher. Han planerar även att spela mot Fågelfors kommande vecka om han blir uttagen av ledningen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: