Annons:

Sök

Annons:

Oväntat poängtapp för Boston: ”Skulle säkrat segern efter tio minuter”

Alexander Ekberg var bra när Boston tappade viktiga poäng mot Hammarsgärde. Foto: Ossian Mathiasson

Oväntat poängtapp för Boston: ”Skulle säkrat segern efter tio minuter”

Topplagen i division 6 Vimmerby darrar på manschetten. Ankarsrums IS kryssade, Hjorted/Totebo föll och Boston fick bara en poäng mot bottenlaget Hammarsgärde BK.
– Vi skulle ha säkrat segern efter tio minuter, säger Ludvig Bohman i Boston.

Annons:

Boston har upplevt en tung helg i division 6-fotbollen. I fredags blev det förlust med 2–3 mot toppkollegan Ankarsrum och i eftermiddagens match på Arena Ceos blev det en poäng efter Hammarsgärdes sena kvitteringsmål. 

Rory Barraza gav Boston ledningen med 1–0 efter 20 minuters spel men enligt Ludvig Bohman borde ledningen ha varit större vid den tidpunkten. 

– Vilka lägen vi hade i början av matchen. Vi hade väl fyra-fem solklara målchanser, antingen så kom vi inte till skott eller så var vi okliniska, säger Ludvig Bohman.

Stor besvikelse hos Boston

Precis före matchens slut räddade Hammarsgärde en sen poäng för andra matchen i rad. Filip Wilke gjorde Hammarsgärdes mål. 

– Det blev ungefär som vi trodde, vi var inställda på försvarsspel och vårt positionsspel satt klockrent. Vi chansade och flyttade upp folket mot slutet och löste en poäng, säger Lennie Rosén, tränare i Hammarsgärde. 

Besvikelsen var stor i Bostonlägret efter krysset. 

– 1–1 speglar inte matchbilden, det gör i stället 8–0. Men det var en sådan match där vi inte fick in bollarna. 

Boston leder allt jämt division 6 före Ankarsrum och faktum är att det skiljer tre poäng samtidigt som Boston har en match mindre spelad. 

Bäst i Boston var målvakten Patrick Hörmann, mittbacken Alexander Ekberg och inhopparen Albin Enwall. Hammarsgärdes kollektiv fick högsta betyg. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: