Annons:

Sök

Annons:

Stark insats av Vimmerby IF mot division 3-laget

Oskar Bergman tillhörde Vimmerbys bästa spelare när laget spelade oavgjort mot division 3-laget Lindsdals IF.

Stark insats av Vimmerby IF mot division 3-laget

Vimmerby IF svarade för en stark insats på lördagseftermiddagen då man spelade 2-2 mot division 3-laget Lindsdals IF.
– Sett över 90 minuter ser det riktigt bra ut – framför allt defensivt, summerar tränaren Johan Karlsson-Törndal.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Träningsmatchandet går vidare för de lokala lagen, och på lördagseftermiddagen ställdes division 4-laget Vimmerby IF mot Lindsdals IF, som håller till ett pinnhål högre upp i seriesystemet.

Matchen slutade 2-2, där VIF kvitterade två gånger om. Niklas Gunnarsson till 1-1 efter en omställning i slutet av den första halvleken, och Ali Mohammed Mustafa till 2-2 med tio minuter kvar att spela.

Tveksam offside

– Därefter hade vi några vassa avslut. Bland annat kom Niklas Gunnarsson fri i slutet av matchen, men blev tveksamt avvinkad för offside, säger Vimmerbys tränare Johan Karlsson-Törndal.

Hur skulle du sammanfatta matchen?

– Sett över 90 minuter ser det riktigt bra ut – framför allt defensivt. Visst, de flyttar boll snabbt och vi släpper till några lägen, men på det stora hela ligger vi rätt.

– Offensivt jobbar vi på vårt tålamod och att få längre anfall, men jag tycker vi lyckas bra i dag. De sätter hög press, men vi vågar spela oss ur det, säger Karlsson-Törndal.

Oskar och Rickard bäst

VIF-tränaren tycker att insatsens mot Lindsdal utgjorde en skön bekräftelse på inställning och vilja att göra arbetsinsatsen.

– Sett till flera parametrar är jag jättenöjd med där vi är så här tidigt på säsongen. Vi har redan hittat fler olika alternativ på att lösa uppgifter, och det känns skönt. Fysiskt ligger vi väldigt bra till, sedan är det kul att se att de unga spelarna tar för sig. I dag gjorde Ali Mohammed Mustafa och Ardijan Mahmutaj två jättebra inhopp.

Bäst på planen var dock mittlåset Oskar Bergman och outtröttlige Rickard Thuresson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: