Annons:

Sök

Annons:

IFK Tunas tränare missnöjd efter lördagens förlust

Gustavo Borges gjorde ett av IFK Tunas mål i förlustmatchen mot Aneby.

IFK Tunas tränare missnöjd efter lördagens förlust

IFK Tunas tränare Mattias Gustavsson var inte så värst nöjd efter att ha förlorat försäsongsmatchen borta mot Aneby med 5-2 i dag
– Det här var verkligen inget vidare, säger han.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det ska dock sägas att förutsättningarna inte var de bästa för IFK Tuna. Ett par spelare fick linka av med typiska försäsongsskador efter spel på konstgräs (sträckningar, känningar och baksida lår). Dessutom var det flera spelare som av olika anledningar fick kasta in handduken inför matchen.

"Lite rörigt"

– Det blev lite rörigt med många byten. Men samtidigt är det ingen bortförklaring, utan vi spelar med de som finns tillgängliga, säger tränaren Mattias Gustavsson.

– Aneby var bättre än vad vi var, och vann rättvist. Det är ett välorganiserat lag som spelar bra fotboll, men vi ska absolut kunna mäta oss med dem när vi kommer igång.

"En match att glömma"

Gustavo Borges kvitterade Anebys ledning till 1-1 i den första halvleken.

I halvtid var ställningen 3-1 på konstgräset i Eksjö, och i den andra halvleken var Tuna sedan aldrig riktig nära. Alexander Gustafsson gjorde Tunas andra mål, vilket då innebar 4-2.

– Nej, idag var det verkligen inget vidare. Vi kom inte in i matchen. Det var långt mellan lagdelarna och vi tog inte riktigt jobbet. En match att glömma och gå vidare, summerar IFK-tränaren.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: