Storebro nollade Hebe i cupinledningen

Inför säsongen bytte Lucas Fridell klubb - från Djursdala till Storebro. I dag gjorde han ett av målen för sitt nya lag när Storebro besegrade Hebe i Toyota Cup. Foto: Ossian Mathiasson

Storebro IF var starkast och vann mot IF Hebe i den inledande matchen i Toyota Cup.

Storebro avgjorde matchen, som spelades på Arena Ceos i Vimmerby, i den första halvleken.

1-0 gjorde Lucas Fridell (ny från Djursdala SK) efter knappa 20 minuter, och bara nån minut innan halvtidsvilan gjorde Carl Andersson 2-0, som också blev slutresultatet.

Närmast reducering var laget från Silverdalen med knappa kvarten kvar att spela då man tilldömdes en straff, men Felix Andersson lyckades inte hitta rätt.

De två övriga lagen i gruppen är Frödinge/Brantestad SK och Hultsfreds FK, och de möts senare på söndagen.