Annons:

Sök

Annons:

Det blev inga poäng för målvakten Andreas Brodin och hans Djursdala SK i premiärmatchen i fotbollsfemman. Foto: Jakob Karlsson

"Det hade varit ett rån om vi hade tagit poäng i dag"

Djursdala SK svarade för en blek seriepremiär i fotbollsfemman då man föll hemma mot tippade topplaget och tillika serieledande IF Stjärnan.
– Det hade varit ett rån om vi hade tagit poäng i dag, säger tränaren Patrik Nilsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

DSK fick dock en smakstart på matchen då Felix Grönqvist fick på en fin träff redan i den sjätte matchminuten. Men sedan var det slut på det roliga.

Visserligen lyckades hemmalaget hålla ledningen ändra fram till halvtid, men det kändes mer som en fråga om ”när”, och inte ”om”, Stjärnan skulle kvittera.

DSK ett slaget lag

Gästernas första mål kom efter 53 minuter. Sedan ramlade ytterligare två in inom loppet av tio minuter, och Djursdala var ett slaget lag.

– Det kändes som att luften gick ur oss när de gjorde 2-1. Vid 3-1 fick de stå tre spelare fria på en hörna. Nä, det här var inte alls bra från vår sida, menar Patrik Nilsson.

– Samtidigt är Stjärnan ett tungt lag att möta, och de spelar rejält.

"Alla kan bättre"

Patrik Nilsson ville inte lyfta fram någon spelare efter dagens match.

– Vi gjorde vårt yttersta men det räckte inte. Alla kan bättre, och jag hoppas att vi visar det hemma mot Fårbo på tisdag.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: