Annons:

Sök

Annons:

DSK föll mot hungrigt Hjorted/Totebo

Dzenan Hrnic och Pontus Johansson kämpade tappert.

DSK föll mot hungrigt Hjorted/Totebo

Djursdala SK hade inget mer än hedern att spela för. Hjorted/Totebo hade allt att spela för. Till slut blev det skillnaden mellan lagen (1-3). – Ett likaresultat hade nog speglat matchen bättre, säger Felix Grönqvist, DSK-mittfältare.

Annons:

Djursdala SK:s förhoppningar om att kunna säkra nytt division fem-kontrakt grusades förra helgen. Nu handlar allt om att spela för sin heder – och att inte bli sist i division fem. 

Mot Hjorted/Totebo, som krigar för att hänga kvar, gjorde DSK det ganska starkt. I paus stod det 1-1 efter att Johannes Karlsson kvitterat på frispark innan halvtid. 

– Vi växer oss sakta in i den första halvleken, vi går av planen som det bättre lagen. Men 1-1 var ganska rättvist, de var starka och bra på mitten, säger DSK:s Felix Grönqvist.

"Luften går ur oss"

I den andra halvleken fick H/T ett tidigt 2-1-mål. 

– Vi hade haft bra lägen, att i alla fall kunna göra ett eller två mål till i första halvlek. Men så får de ett tidigt 2-1-mål. 

Med tjugo kvar fick gästerna straff och kunde utöka till 3-1. 

– Då går luften ur oss. Vi har några halvvassa försök, men inget på riktigt. Det är en ganska jämn match och ett likaresultat hade nog speglat matchbilden bättre. 

Stack ut i DSK gjorde Felix Grönqvist och Michael Karlsson, men ingen föll ur den berömda ramen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: