Annons:

Sök

Annons:

TRÄNAREN ERBJUDER SIG SJÄLV TILL GULLRINGEN – KAN TA MED SIG SPETSSPELARE

Gullringens GoIF kan ha en ny tränarlösning på gång – och samtidigt få tillgång till spetsspelare. Foto: Ossian Mathiasson

TRÄNAREN ERBJUDER SIG SJÄLV TILL GULLRINGEN – KAN TA MED SIG SPETSSPELARE

Ergest Fasko står utan tränaruppdrag. Nu kan vår tidning avslöja att han kan hamna i Gullringens GoIF tillsammans med Artur Sejdini och Fotios Kalogeropoulos. 
– Vi har gett ett förslag om att jag ska vara tränare och att Artur och Fotios följer med, säger Ergest Fasko till vår tidning. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Tidigare i dag fick vår tidning uppgifter om att den tidigare Västerviks FF-tränaren Ergest Fasko ska vara aktuell som ny tränare i division 4-laget Gullringens GoIF. 

– Vi pratar bara och inget är påskrivet. Det var en kompis till mig (Hmida Benatallah) som frågade vad jag hade för tankar till nästa säsong och jag vill inte sluta med fotbollen. Han sa att Gullringen är ett lag som vill göra något bra och vill komma upp i division 3 igen. Han kontaktade Gullringen och vi erbjuder dem något positivt för dem och något bra för oss, säger Ergest Fasko och fortsätter. 

– Det handlar om att jag kan vara tränare samtidigt som Artur (Sejdini) och Fotios Kalogeropoulos följer med som spelare. Jag hade de två i VFF och det är två jättebra spelare.

Är tanken att de ska flytta till Sverige och spela fotboll i Gullringen? 

– Ja, om vi kommer överens med Gullringen. Grabbarna är intresserade av ett jobb och vad jag vet så är Gullringen duktiga på att hjälpa grabbar som är sugna på att jobba och spela fotboll. Det skulle passa perfekt för grabbarna. De ska flytta hit om det löser sig. 

"Gullringen vill vara på topp"

Artur och Fotios är hemma i sina hemmaländer, Albanien respektive Grekland, och spelar fotboll. När de spelade i VFF 2019 gjorde de väldigt bra ifrån sig. Artur gjorde stor succé med 16 mål under vårsäsongen. 

Vad säger Gullringen om ert förslag?

– De har sagt att det låter intressant. I början kom vi med en stor summa som de tyckte var för hög. De sa att de kan hjälpa till med jobb men de har inte bestämt sig än. 

Hur sugen är du på Gullringen?

– Jag vill vara tränare till ett lag som verkligen vill göra en bra satsning. 

Kan Gullringen vara rätt för dig?

– Jag tror att Gullringen en bra klubb. Jag har pratat med flera spelare som säger att Gullringen är ett lag som vill vara på topp och satsa. Det lockar perfekt, så varför inte?

Är Gullringen fortfarande aktuell om de inte kan hitta jobb till Artur och Fotios?

– Det är klart att jag vill ha grabbarna i mitt lag, men det finns många spelare i närheten. Jag vill göra något bra med ett lag som vill satsa. Kan de inte fixa det så kan vi komma till andra diskussioner. 

Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp, har inga kommentarer. 

– Det är som vanligt. Jag kommenterar inte spelare eller ledare som inte tillhör vår förening, säger Patrik Wärnehall. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: